Tweedehands Depasse junior
 

 

 

 

DEPASSE S.A.
Rue des Vieux-Prés 103
B-6860 Léglise
Belgique

DEPASSE S.A.
Rue de la Papeterie, 15
F59186 Anor
France

 

 

 

DEPASSE
Tweedehands
 

U Hout oven voor Brood & Pizza's.

Type of oven
Breedte
Hoogte
Diepter
Gewicht (kg)
Vloer
Hoogte kamer
FB/IS/AB128
+ stoombak
102 cm
136 cm
153 cm
270
82/120 cm
27 cm
FB/IS/SAB128
Geen stoomabak
96 cm
136 cm
153 cm
250
82/120 cm
27 cm
FB/IS/AB68 + stoombak
102 cm
136 cm
93 cm
170
82/60 cm
27 cm
FB/IS/SAB68
Geen stoomabak
96 cm
136 cm
93 cm
150
82/60 cm
27 cm
FB/NIS/AB128 + stoombak
100 cm
136 cm
151 cm
160
82/120 cm
27 cm
FB/NIS/SAB68
Geen stoomabak
94 cm
136 cm
93 cm
140
82/60 cm
27 cm
FB/IS/AB/2416
+ stoombak
183 cm
136 cm
270 cm
500
163/240 cm
27 cm

Afmetingen van de deur van de bakkamer: 82 x 27 cm.
Schouw voor de roken: Diameter 125 mm.
Nuttige ingang van de vuurhaard: 34 x 19 cm.
Hoogte van voet: 40 cm.
Uitgevoed uit plaatstaal zwart uitgelakt, dubbele geïsoleerde buitenwanden.
Uitgerust met:

  • Onafhankelijke bakkamer =geen gas van vuurhard met de producten. (Europees norm voor hygiëne voor het bakken).
  • Bak vloer uit echte vuurvaste tegels, dicht 3 cm.
  • Thermometer voor temperatuur van de bakkamer in voorgevel.
  • Asbak.
  • Vuurhaard uit vuurvaste staal = meer levensduur.
  • Schouw sleutel in voorgevel.
  • Isolatie van vuurhaard met glaswol.
  • Isolatie van buitenwanden en boven van de oven met ceramische platen. (2,5 cm) met hoge isolerende kwaliteit.

Type FB/NS: Zonder isolatie, maar voorgevel met isolatie.

Gekocht bij kit, op pallet; montage: +/- 3 H (samenvoegen met bout).
Nodige nuttige ingang: Hoogte 120 cm, breedte: 45 cm.
Met zijn kleine afmetingen, deze oven kan door u met een wagen uitgevoerd
( nuttige oppervlakte: 115 x 140 cm).

Waarborg: 2 jaar.

Uitgevoerde proefnemingen met geïsoleerde oven:

Daad

Timing

Temperatuur van de bakkamer

Temperatuur van de bakvloer

Plaats schouwsleutel Opening Asbak

Vuurhaard:

Droog hout

40 x20 x 20 cm

 

 

Aansteken van vuur

10 H 00

10°

10°

Twee open

Vermeerdering temperatuur.

10 H 10

65°

 

idem

Vermeerdering temperatuur.

10 H 20

175°

75°

idem

Vermeerdering temperatuur.

10 H 30

250°

175°

idem

Vermeerdering temperatuur.

10 H 35

270°

200°

Schouw: ½
Asbak: gesloten

Vermeerdering temperatuur.

10 H 36

285°

230°

idem

Schuiven
 Brood 500 gr

10H 38

 

 

Schouw: gesloten
Asbak: gesloten

Uitschuiven

11 H 02

280°

220°

 

Aanbrengen aan de vuurhaard

11 H 05

Droog Hout

1 hout van
 40 x 20 x 3 cm

Schouw:
 ¼ geopend

Schuiven
 2ème bakken

11 H 15

290°

240°

Schouw: gesloten

 

11 H 25

290°

230°

 

Uitschuiven

11 H 35

270°

230°

 

 

13 H 15

205°

 

 

 

14 H 00

150°

 

 

 

15 H 00

145°

 

 

 

16 H 00

120°

 

 

Als u kunt zien op dit overzicht met een hout hoeveelheid 40 x20 x 23 cm ,u kunt met deze oven, door zijn begripsvorming, onafgebroken bakken gedurende hele dag met een minimum hoeveelheid van hout verwezenlijken.

 

 

 

FRUCTICAR | FRUCTIDOR | FRUCTIRAPIDE | PROMETHEE | ROTATIE | MODUL | VENTIEL | OP HOUT | TWEEDEHANDS
Dienst & Waarborg | Nieuws | Aanwendingsaanbod | Contact | Documentatie | Toekomst traditie | Home Page